tiistai 29. maaliskuuta 2011

FOREVER YOUNG


Nyt tää on kuulkaas ihan virallisesti luvattu juttu. Musta ei tuu koskaan kärttystä eukkoa, vaan pysyn ainakin sisäisesti aina nuorena! (ketään kärttyistä eukkoa väheksymättä!) 

Maanantaina 28.3 kävin hakkauttamassa tämän ihanuuden ja ihka ensimmäisen tatuoinnin tuonne niskan/selän tietämille. Tatuointi tehtiin Devil Tattoo nimisessä paikassa Oulun kupeessa ja ei hintakaan liikaa päätä liikaa huimannut! Oli ihanan ystävällistä asiakaspalvelua ko. liikkeessä! Kipu? Ai mikä kipu? Kyllähän se vähän kirpasi, mutta ei liikaa. Tatuoinnin tekemisessä meni sen 5-10 minuuttia ja jälkikipuja/jomutuksia/ylenpalttista punotusta ei ole ollut vielä ollenkaan. Oletin ainakin, että tatuoinnin tekeminen on 100krt kivuliaampaa. Minusta napakorun laittaminen sattui paljon enemmän!


Tulevan ammattinikin tähden tatskan piti olla sellaisessa paikassa, että sen saa peitettyä, mutta myös sellaisessa, että se näkyy halutessaan. Paikka tuolla oli siis heti selvä, paitarajan alapuolella, mutta ei liian alhaalla.

Pari tuntia ottamisen jälkeen


Tällä tatuoinnilla on myös minulle syvällinen merkitys. Ja kuten kaverinikin jo kommentoivat "tää on NIIIN sua, Anni" :D. Mä oon luvannut itselleni, että pysyn nuorena (niin pitkään fyysisesti kuin mahdollista, henkisesti toivottavasti loppuun asti), nautin elämästä ja oon vanhana ikinuori muori. Piste. Mut siis tää kertoo mun nykyisestä luonteestakin aikamoisesti. Ehkä forever child ois myös sopinut mun käytökseen tai never grow old... Ei siitä sen enempää sitten. 

Mutta mä tykkään :]!

ps. Kiitos siis äitille tästä synttärilahjasta 18v (6.4!!) kunniaksi!

1 kommentti:

  1. tai Peter Pan? :D Miten siisti ois ku jossain lukis vaan et Peter Pan jollakin times new romanilla :DD

    VastaaPoista