maanantai 18. huhtikuuta 2011

ÄITI ÄLÄ PELKÄÄ KYLLÄ PIDÄN ITSESTÄ HUOLEN

Jälleen takana yksi Vantaan reissu, mutta pitkään sieltä ei pidä olla pois sillä torstaina takaisin pääsiäistä viettämään!


Tässä on ehtinyt tapahtua paljon sillä välin, kun en ole ehtinyt kirjoitella nimittäin pari viikkoa sitten tuli täyteen 18, joten eikös tässä olla jo vitun aikuisia ;---).


Vasemmalla alhaalla!


Eli tosiaan tuli käytyä lauantaina 9.4 myös aluekisoissa, josta rapsahti hienosti kultaa ja kokonaiskilpailussa pronssia! Lisäksi mun täytyy mainita, että Ville jaksoi ajaa meidän äitin ja siskon kanssa kolmestaan (:D) yhteensä 400km katsomaan mun kisoja!

Synttärirahoilla tuli ostettua vaikka mitä! Mun housufetissi jatkuu edelleen ja viikon sisällä ostin kai kolmet housut.. Vai kahdet? En edes muista. Pitäis saada niistä otettua kuva esim. päivänasussa jossakin, nyt en alkanut niitä tuolta kaapista kaivamaan!




Huomaatte varmaan, että GRILLIKAUSI (<34333333245465456534124r453) on avattu!


Käytiin Villen kanssa bloggaajien kehumassa Valtterissa ja no, lähdettiin sieltä pois yhtä nopeesti ku tultiinkin. Mua ei vaan ole luotu kirppareille. Ehkä sit, jos joskus oppii.. Menen nyt toistaiseksi näillä kaupasta ostetuilla uusilla räteillä.



Ville pesi prätkän ja käytiin ottaan siitä myyntikuvat + muutenkin ajelemassa! Se on niin siisti tunne, kun se pyörä kiihtyy motarilla!


Sit tuli shoppailtua Itiksessä ja aikasemmin alkuviikosta Oulussa! Tässä vähän näitä ostoksia.

Paita: Gina Tricot 7,90-,
Huivi: Pieces 9,90-,
Legginsit: Gina Tricot 9,90-,


Huivi: Pieces 9,90-, (aion hakee sen harmaankin Jumbosta!)


Mekko: H&M (15 e pintaan)
(ps. tyylikäs kuva + sitäkin tyylikkäämpi allergialäntti!)

Jumpsuit: Mango 29,90-,

Vannoin oikeesti kaikille, että en ikinä osta tuollaista haalaritsydeemiä, mutta Villen innoittamana mun oli pakko kokeilla tuota ja toi on kyllä jokaisen sentin arvoinen! Ihana päällä, istuu kivasti. Koitan ottaa pääsiäislomalla kuvaa tuosta, niin se näyttää paremmalta!

Nyt viime kuukausina on tullut matkusteltua paljon Suomen sisällä. Luleå olisi jossain vaiheessa suuntana kavereiden kanssa, lisäksi parin viikon päästä Rovaniemi hoods, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan (riippuen vapun menosta!). Vantaan "matkoja" en laske matkoiksi, koska.. no ei ne ole matkoja! Lahdessa pitäisi kans pyörähtää!

3 kommenttia:

  1. Mitä nuo tomaatit tuossa yhdessä grillauskuvassa on, tai mitä niissä on vai onko mitään, voiko niitäkin grillata?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Paula!

    Anonyymi: Voi niitä grillata! Mä en itseasiassa tiedä mitä noissa on, kun Villen äiti teki noi, mutta olisiko tuossa öljyä tai voita + jotain mausteita! Voin tietty tarkistaa Villen äitiltä, jos on tarvis. Itse en voi noita syödä allergian takia, mutta noi on kuulemma tosi hyviä :).

    VastaaPoista