torstai 26. toukokuuta 2011

KIRPPISTELYÄ

En oo vielä kadonnut. Melkeen kaikkiin kysymyksiinkin on tullut vastattua ja lempiblogi valittu. Siitä sitten myöhemmin. Mulla on kertynyt tuonne vaatekaappiin vähän ylimääräistä kamaa, joten tässä postauksessa esittelen vähän myytäviä tuotteita, joita saa tiedustella s-postista hautala.anni@gmail.com. Vaatteet ovat hyväkuntoisia ja noudettavissa pk-seudulta. Voin myös postittaa jolloin kuitenkin ostaja maksaa postimaksut.Spirit Storen täysin käyttämättömät balleriinat, kokoa 37. Myyn nämä, koska terävämpi kärki ei oo mun makuun, vaikka muuten näitä rakastankin! Itse maksoin näistä 20€, joten eiköhän nämä 10-15€ paikkeille asetu.

Nyt jos haluat jotain mitä muiden vaatekaapista ei ainakaan helpolla löydy, niin Link Bluen korkeavyötäröisetshortsit! Kooltaan nämä on S ja hintaa laitetaan 3€. Käytetty hyvin vähän! Ja nää on suoraan ysäriltä!
H&M:n en halua luopua tästä, mutta luovunpa silti-paita, jota on käytetty 1-2 kertaa. Tämän koko on 36 ja väriltään tää on tuollainen kuin alemmassa kuvassa. Peittää pepun ainakin multa ja on ihanan ilmava, mutta mitään ei näy läpi! Hintaa 5€ (ja tinkimis mahdollisuus on!)Gina Tricotin lörttöpaita, joka on aivan ihanan rento, mutta ei liian telttamainen. Käytetty muutaman kerran ja hinnaksi tälle 3€. Koko on S.

Lisää vaatteita päivittelen kunhan saan kaapin kuosiin :---).

-Anni

5 kommenttia:

 1. Ooooo noi kaks vikaa paitaa! Lähtiskö pakettiin ja tänne? :3 Aattelin vaa et jos niissä on sun tuoksu niin se Pennin pentu sit sais täällä jotain jossa on samaa tuoksua jonka se haistoi muksuna eikä olis niin Forever Alone ;D

  Ei mutta ihan tosissaan, saiskohan noi kaks vikaa paitaa tänne Nummelaan päin? Saisko myös kuvaa millaiset noi on päällä, koska haluaisin vaan nähä ainakin vikan kohalla että millainen lörttöpaita tuo on loppujen lopuksi.

  VastaaPoista
 2. Joo saan mä ne sinne, varsinkin jos sä pääset noutaan Helsingistä ne! Ja toki ne menee isoon kirjekuoreenkin. Mä otan kuvaa noi päällä vaiks tänään, niin näät miltä ne näyttää!

  Hihihi! Mäkin pääsen kohta näkee Penan, kun tuun Helsinkiin koko kesäksi!

  VastaaPoista
 3. Mä varmaan pääsen noutamaan ne Helsingistä jos mulla ei oo noita lagottojuttuja tai jotain muuta yhtä häröä, milloin sulle sopis parhaiten?

  Oih, tuleehan Pena sun mukaan koko kesäks? Jos heittäis jotain miittiä Suomenlinnan turistirysään tai jonnekki aidattuun paikkaan missä Onni-arkajalka voi juosta Penan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mä tuun 3.6 Helsinkiin! Vapaapäivä mulla on ainaski ekan kerran 6.6 maanantaina!

  Ei pena tule, Pena on Lahdessa!

  VastaaPoista
 5. Haloo Anni! Mikset kirjoita? Sun tekstejä on mukava lukea, niin eiku vaan uutta postausta kehiin!

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista